Dit hebben onze klanten ervaren...

Peter Van Dijk
9

Ontspannen maar ter zake kundige benadering. Gemaakte afspraken worden ook volledig opgenomen in OVK.

Mark Van Meerendonk
10

Na het intake gesprek wist ik waar ik aan toe was, daarna werd er snel en duidelijk gehandeld, Wat ik kan waarderen en fijn is omdat je de zaken duidelijk hebt

Michel Van de Sande
10

We kennen Christian persoonlijk.dat geeft vertrouwen in een snelle en correcte verkoop.

Anneke Van Dongen
10

Duidelijk gesprek. Er word meegedacht.

Dhr. Rinus van Och
8

gewoon een fijn en goed contact en als er bezichtigingen waren geweest altijd even een belletje hoe het was erg fijn . ook voor vragen en opmerkingen werd goed en fijn naar geluisterd en verholpen .

Annelies van Aggel
9

laagdrempelig, servicegericht.

Jurgen Slaats
8

Heldere uitleg van diensten en voorwaarden.

Anoniem
9

Een goed en onderbouwd verhaal waardoor er meteen vertrouwen is geschept. Het verhaal was duidelijk en heeft zich vertaald dat we het huis ook op die manier hebben kunnen verkopen.

Dhr. Bosch
9

Christiaan van makelaar Alberti is iemand die weet waar hij mee bezig is en weet waar hij het over heeft. Dat hebben wij zeer positief ervaren.

Dhr. Erwin Genefaas
9

Gewoon fijne makelaar, goed tempo, reageren op tijd, kan er weinig slechts van maken, fijn zaken doen met Alberti! Een sterke partij in een spastische markt!

Anoniem
9

Goed contact met de makelaar. Deskundig advies. Prima afwikkeling van zaken. Ik zou deze makelaar aanraden bij verkoop van een woning.

Critien v.d. Braak
8

Na verkoop van het huis, kan ik meer vertellen.

Dhr. De Natris
10

Als ik een makelaar moet aanraden is dat zeker Alberti,we hadden een gesprek aangevraagd voor het verkopen van ons huis.Voor Alberti kwam Cristiaan we hadden een goed en gezellig gesprek, alles werd duidelijk uit gelegd hoe het ging met de verkoop en wat voor foto s we wilden hebben met of zonder video. dat was zo geregeld. Het huis werd te koop gezet en binnen 4 weken was het verkocht ,toen kregen we nog deskundige begeleiding voor koopcontract en notaris.Dus als je een makelaar zoekt Alberti is deskundig en vertrouwd .

Dhr. Hendriks
10

Het gehele verkoopproces is snel en correct verlopen. Goede kennis van de lokale markt. Binnen drie weken de brochure en alle gegevens op de site van Alberti en op Funda. Het huis is binnen vijf dagen verkocht. Complimenten voor het Alberti-team.

Dhr. Thijs van Hoogstraten
8

Het contact en de samenwerking met Christian verliep prima. De woning was goed getaxeerd, mooi in de markt gezet en snel verkocht!

Anoniem
8

Communicatie over en tijdens de procedure kan beter. verkopen van een woning is voor een makelaar dagelijks werk maar voor de klant niet dus duidelijkheid over de procedure is heel belangrijk.

Scheper
8

ik dacht dat ik Infrarood cabine niet had gezien. ga straks nog even kijken.

Rob Sambros
10

Fijne mensen om mee te werken en afspraken te maken.

Sambros
10

Gewoon fijne mensen om mee te werken

Mevr. Van der Beek
10

Zeer deskundig en behulpzaam ook deskundig naar kopers huis was binnen 2 weken verkocht ook verdere begelijding was deskundig.

Ria Laagland
8

Vertrouwd gevoel. Positief.

Anoniem
8

Uitstekend, prima geholpen, goed bereikbaar, alles goed geregeld! De verkoop en afronding van de koop naar tevredenheid, speciale dank aan Cees. Gelukkig is de markt goed op dit moment, maar in overleg een, naar nu blijkt, succesvolle strategie afgesproken. Dank aan het team van Alberti!!!

Mevr. Anneke Derkx
9

Alles is prima verlopen en ook vlot afgehandeld, we zijn zeer tevreden. Vriendelijk en professioneel.

Mevr. Anneke Derkx
9

Alles is prima verlopen en ook vlot afgehandeld, we zijn zeer tevreden. Vriendelijk en professioneel.

Anoniem
10

Zeer fijne samenwerking die gestart is met een zeer goede voorbereiding op de eerste afspraak. Volledig op de hoogte van de lokale marktomstandigheden en mijn huis na 2 weken verkocht.

Marc Geerts
8

Prima makelaar. Verzorgde presentatie van de woning en professionele benadering. Redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Minpunt is wel de jachtige communicatie en het snelle handelen (lees te weinig tijd nemen) t.a.v. klantbenadering om de klantwensen door te nemen. Dit vanwege een overvolle portefeuille van de makelaar.

Anoniem
9

Zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de lokale woningmarkt. Goede begeleiding en correcte afhandeling van alle documenten en processtappen.

Anoniem
9

Zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de lokale woningmarkt. Goede begeleiding en correcte afhandeling van alle documenten en processtappen.

Francoise Janssen
8

Geen poespas praatje maar realistisch

Dhr. Erik van Dalen
9

Alles was snel, netjes en correctafgehandeld. Op al mijn vragen kwam binnen snelle tijd een antwoord. Deze makelaar is zijn kosten dubbel en dwars waard.

Anoniem
10

Een super kantoor!! Goed snel en duidelijk!! Contact wat top!! Niets op aan te merken en zeker een aanrader!!

Mevr. Janssen
10

Het contact met de makelaar was zeer goed. Woning op zeer korte termijn verkocht. Makelaar was goed op de hoogte van de markt in en rond Eindhoven.

Monique Donga
9

Christiaan is een hele fijne makelaar. Hij weet waar hij het over heeft. Betrouwbaar.

Doomen
9

Goed gevoel

Anoniem
8

Fijne mensen met verstand van zaken. Goed geholpen en mede door de juiste markt de woning kunnen verkopen boven de vraagprijs : iedereen blij :-)

Van der Beek
9

Profesioneel

Lieke Dijks
8

Goede makelaar met kennis van zaken!

Anoniem
9

zeer goede voorbereiding bij intakegesprek

Mevr. Gerdien Ilmer
10

Meteen bij het eerste contact klikte het met deze makelaar, vanwege de levendige praktische inzet en a la minute deskundige vergelijkingen met de huizenmarkt in de buurt. Communicatie verliep altijd duidelijk en snel.

Anoniem
9

Het contact was persoonlijk. De service was professioneel en alles liep volgens afspraak. Daarnaast is ons huis snel verkocht voor een goede prijs!

Mevr. Janssens
10

Het contact met de mensen van Alberti verliep erg vlot en deskundig. Met al onze vragen konden wij bij hen terecht. Ze waren zelfs bereidt om sommige zaken een paar maal te verduidelijken. Er werd steeds binnen een dag gereageerd en zij hebben ons steeds goed op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling. Ook de presentatie en de verkooptechnieken van Alberti waren zeer deskundig en goed verzorgd.

Anoniem
10

Makelaar is goed op de hoogte van de plaatselijke situatie. Eerste gesprek was goed voorbereid. Het belangrijkste was een reele prijsstelling, zodat er geen valse verwachtingen werden gewekt. Aardig makelaarskantoor en goed bereikbaar.

jos de Natris
10

goede en vakkundige uitleg en voorlichting over de verkoop van ons huis en leuke foto en video presentatie

Verheijden
10

zeer tevreden tot nu toe . hopelijk snel verkocht

Jolanda van de Munckhhof
9

Als we vragen hebben en de makelaar niet meteen kunt berijken, wordt je binnen een half uur terug gebeld

John van den Munckhof
8

Snel en goed geholpen, makelaar altijd snel te bereiken

Tom Kloosterboer
8

Duidelijke informatie en nakomen van de gemaakte afspraken.

Lonneke Keuten
10

Het gevoel van vertrouwen en kennis van zaken overheerst. Fijn dat er geluisterd wordt en alles duidelijk besproken wordt. Snelle bereikbaarheid is ook super!

Anoniem
9

Deskundige en eerlijke makelaar. Denkt mee in oplossingen en begeleiden het traject professioneel. Manier van presenteren via foto en film ziet er erg gelikt uit.

harold Deinse
9

Goede service

Terug
Recent bekeken