Nieuws

Hieronder tref je een overzicht van het belangrijkste nieuws van externe bronnen over de huizenmarkt.

De Hypotheekshop: 'Onverwachte oorzaken belemmeren starters'

Extern nieuws

​‘Een verloren generatie’, zo bestempelt Peter Boelhouwer, hoogleraar woningmarktbeleid aan de TU Delft, de starters van nu naar aanleiding van de nieuwste NVM-cijfers. De cijfers schetsen een somber beeld van de huidige en toekomstige situatie op de koopwoningmarkt en dat geldt in het bijzonder voor de starters. 

Lees verder

Nieuw: Vista Hypotheken van Rabobank speciaal voor starters

Extern nieuws

Rabobank introduceert Vista Hypotheken speciaal voor jonge aankopers en biedt annuïtaire en lineaire hypotheken aan. De hypotheekadviseur is een nieuwe partij op de Nederlandse hypothekenmarkt, die zich primair richt op consumenten die een eerste huis kopen en willen kiezen voor heldere, eenvoudige voorwaarden en vaak een lange rentevastperiode.

Lees verder

Verkoper van Helleberg 4
10

Makelaar is goed op de hoogte van de plaatselijke situatie. Eerste gesprek was goed voorbereid. Het belangrijkste was een reele prijsstelling, zodat er geen valse verwachtingen werden gewekt. Aardig makelaarskantoor en goed bereikbaar.

A van Asten
9

Prettige begeleiding en snelle en accurate aanpak van de opdracht tot verkoop. zeer deskundig en goed inzicht in de lokale huizenmarkt.

Lees meer
Terug
Recent bekeken